A calidade dos nosos servizos e produtos

Enorgullécenos contar coa confianza e preferencia de máis de tres xeracións de clientes. Dende a súa fundación, e ata hoxe, a súa xestión baseouse sempre en tres principios básicos: a calidade no servizo, a máis exhaustiva selección de produtos e un entorno inmellorable.

En Chicolino coidamos tanto a calidade como a cantidade dos nosos pratos, logrando unha perfecta mestura entre sabores, texturas e presentación. A coidada selección e a completa variedade das nosas preparacións, demostran o continuo compromiso que mantemos coa nosa identidade culinaria, empregando sempre os mellores produtos.

O noso compromiso de calidade lévanos a ser o primeiro e único salón de eventos de Galicia en ter a Q de Calidade por cuarto ano consecutivo.

Alimentos variados

Os 7 grupos de alimentos

Grupo 1 de Alimentos

GRUPO 1: Leite e derivados

Achegan proteínas animais, calcio, fósforo e vitaminas do grupo B. Esenciais para os nenos, posto que lles axuda no crecemento.


Grupo 2 de Alimentos

GRUPO 2: Carnes, peixes e ovos

Achegan proteínas animais, minerais e vitaminas do grupo B. Fonte de proteínas e de ferro, co que os beneficios no noso corpo son moi altos.Son igual de necesarias as proteínas da carne como a de peixe, aínda que o peixe considérase máis saudable polo seu contido en graxas omega 3.


Grupo 3 de Alimentos

GRUPO 3: Patacas, legumes e froitos secos

Achegan enerxía grazas aos hidratos de carbono, ademais de proteínas e fibra, un elemento fundamental na saúde. Os froitos secos achegan ácidos graxos monoinsaturados e poliinsaturados, e vitaminas do grupo B.


Grupo 4 de Alimentos

GRUPO 4: Verduras e hortalizas

Achegan grandes cantidades de vitaminas, minerais e oligoelementos, fibra (especialmente soluble), ademais dunha alta porcentaxe de auga e poucas calorías da súa baixa proporción en hidratos de carbono, proteínas e graxas.


Grupo 5 de Alimentos

GRUPO 5: Froitas

As froitas constitúen un dos alimentos máis sans para o organismo. A función das froitas é similar á das verduras, posto que actúan como alimentos reguladores e proporcionan á dieta minerais e vitaminas, principalmente vitaminas A e C e fibra.


Grupo 6 de Alimentos

GRUPO 6: Cereais e derivados, azucre e doces

Achegan calorías das súas carbohidratos (os dos cereais máis densos e nutritivos que outras fontes de hidratos de carbono). Importante tamén a achega de vitaminas do grupo B.


Grupo 7 de Alimentos

GRUPO 7: Graxas, aceite e manteiga

A achega calórico debe proceder tanto deste grupo como do grupo de cereais e derivados, azucre e doces, pola diferenza de elementos que ten cada un. Este grupo é rico en vitaminas liposolubles.